Bent u er ook bij?

De komende evenementen

Netwerken, inspiratie opdoen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen.

Ontdek welke (live en online) evenementen op de planning staan.

NedHis event 2023

NedHIS Congres

Hét congres rond huisartsenzorg en informatisering waarbij u de mogelijkheid heeft om de hele dag workshops te volgen die te maken hebben met de workflow in de huisartsenpraktijk. De workshops zijn zowel praktisch als beleidsmatig.

22 maart 2023

Van der Valk Vianen (NL)

Lees meer
Landelijke dag van de Transferverpleegkundige

Landelijke dag van de Transferverpleegkundigen

De Landelijk dag Transferverpleegkundigen is, dé ontmoetingsplek voor alle Transferverpleegkundigen van Nederland. U kunt hier verschillende sessies bijwonen over belangrijke onderwerpen. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn “Ethische dillema’s in transferwerk” en de “Toegankelijkheid van zorg”.

1 april 2023

De Reehorst, Ede (NL)

Lees meer
Data driven Healthcare

Data Driven Healthcare

Tijdens de Data Driven Healthcare komen thema’s als elektronische gegevensuitwisseling in de zorg, gepersonaliseerde zorgpaden, netwerkzorg, cloud strategy & kansen en uitdagingen van AI in de zorg uitgebreid aan bod. Via inspirerende keynotes en in diverse expertsessies wordt data gedreven werken vanuit Cure, Care, GGZ en Jeugdzorg belicht.

24 mei 2023

Jaarbeurs, Utrecht (NL)

Lees meer
Buurtzorg en buurtdiensten festival

Buurtzorg & Buurtdiensten Festival

Het Buurtzorg & Buurtdiensten festival is een mooie gelegenheid voor medewerkers om elkaar in informele sfeer te ontmoeten. Maar er is ook ruimte voor werken, leren & het vak door middel van een informatiemarkt.

1 juni 2023

Hellendoorn (NL)