Neem contact op
Contact Us
Support

Partnerprogramma

UMO Certified partner programma

De belangrijkste kracht van het UMO-platform is de “open platform” filosofie, die koppelingen met vele producten, applicaties en diensten mogelijk maakt. Daarom werken we nauw samen met een groeiende groep productpartners, die een gevalideerde koppeling met het UMO-platform hebben of willen.

Gecertificeerde koppelingen met het UMO-platform geven partners de mogelijkheid om producten en diensten aan te bieden aan een groeiend wereldwijd netwerk van UMO-klanten. Deze certificering is essentieel om hoogwaardige en betrouwbare interfaces aan te bieden aan UMO-meldcentrales.

Download introductie leaflet

Become a Enovation Group Partner

Belangrijke kanttekeningen:

I. Doel van de Factory Acceptance Test is het valideren van de ontwikkelde interface naar het UMO platform. Waar de interface uitgebreid wordt geëvalueerd geeft Enovation Group geen oordeel over de (technische) kwaliteit en het functioneren van de betrokken apparatuur/applicaties.

II. Het FAT document is een belangrijke informatiebron voor het verkrijgen van inzicht in de functionaliteiten van een product of dienst die deel uit maken van de ontwikkelde interface.

III. Het label ‘UMO Certified partner’ impliceert niet dat alle applicaties, producten of diensten aangeboden door de partner UMO gecertificeerd zijn. Daarom raden wij ten zeerste aan om altijd het FAT document op te vragen bij de betreffende gecertificeerde partner aangaande de gecertificeerde interace(s).