Capelle aan den IJssel, 23 augustus 2021

We zijn live!           

Het is zover. De nieuwe Enovation website is live!

En we zijn erg trots op het resultaat. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. Ons doel? Professionalisering en een vlotte, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendig website te lanceren met een moderne en frisse uitstraling. En aan onze websitebezoekers een website te presenteren die goed vindbaar is en hen zo snel en goed mogelijk informeert over onze expertises, producten en diensten op een overzichtelijke manier.

Wat is er veranderd?

Vanaf nu presenteren we;

  • een corporate website (.com); waar de websitebezoeker algemene bedrijfsinformatie, informatie over onze visie op de zorg & ict-vraagstukken en alles over Corporate Governance vindt.
  • vijf landenwebsites (/nl/be/de/es/en) waar de websitebezoeker per land specifieke expertises, product- en diensteninformatie vindt, die voor dat land relevant zijn.

Dit betekent voor websitebezoekers dat zij vanaf nu;

  • sneller en makkelijker via het menu, het producten- en expertiseoverzicht kunnen doorklikken naar de pagina waarin ze geïnteresseerd zijn
  • op alle pagina’s gerelateerde product- en zorg & ict-vraagstukken aantreffen die mogelijk interessant voor ze zijn
  • partners overzichtelijk in de partner search kunnen vinden via de zoek- en
    filterfunctionaliteit. Daarnaast kunnen toekomstige partners zich ook aanmelden voor samenwerken.
  • sneller ondersteunende informatie per product kunnen vinden op de Service & Support pagina
  • de mogelijkheid hebben direct in te loggen in het selfservice portaal (indien ze klant zijn)
  • toegang hebben tot een verfrissende vacaturesite die hen een goede indruk geeft van wie Enovation is als werkgever

Tot slot hebben we de website toegankelijker gemaakt voor meerdere doelgroepen (klanten, prospects, sollicitanten, media/pers en (toekomstige) partners), de performance geoptimaliseerd, is de website beter te gebruiken op mobiele apparaten en hebben we de zoekmogelijkheden voor het sneller vinden van informatie verbeterd.

Tips & feedback

We blijven onze website optimaliseren. Toch kan het voorkomen dat de nieuwe website nog schoonheidsfoutjes bevat. Is zoiets opgevallen? Meld dit dan aan de marketingafdeling via marketing@enovationgroup.com. Uw feedback is meer dan welkom.

Neem vooral een kijkje en laat ons weten wat u ervan vindt!

Verder lezen?

Ga terug naar alle actualiteiten