Ontdek de mogelijkheden van Enovation Boomerweb

Neem contact op

Onze oplossing

Enovation Boomerweb

De digitale zorg specialist met hart voor de zorg.

Ondersteunt u bij

De zorg van vandaag en morgen

Enovation Boomerweb heeft gespecialiseerde digitale zorgoplossingen, waarmee eenvoudig medicatieveiligheid wordt vergroot, wondzorg verbetert en begeleiding op afstand mogelijk wordt gemaakt. Deze ondersteunen zorgprofessionals, ziekenhuizen, apotheken en medisch speciaalzaken op vernieuwende wijze in hun werk. Zo bent u klaar voor de zorg van vandaag en morgen en ontstaat er ruimte voor wat de zorg zo hard nodig heeft; tijd en aandacht voor de mens.

Hoe het werkt

Enovation Boomerweb werkt als volgt

Met Enovation Boomerweb werkt u slimmer, veiliger en efficiënter.

  • U vergroot de medicatieveiligheid door digitale toedienlijsten, elektronische toedienregistratie en de mogelijkheid van dubbele controle op afstand.
  • U verbetert de wondzorg en maakt het wondverloop inzichtelijk door in één digitaal dossier veilig samen te werken met alle betrokken zorgprofessionals.
  • U biedt een slimmer en efficiënter antwoord op zorgvragen door zorg op afstand aan één of meerdere mensen te leveren via beeldbellen.

Download

Leaflet

Om in de toekomst aan de zorgvraag te kunnen voldoen is een verandering in de manier van zorg leveren nodig. Het gebruik van oplossingen om digitale zorg op afstand te kunnen leveren is daarbij onmisbaar. Daarom heeft Enovation Boomerweb digitale oplossingen die beeldzorg mogelijk maken, medicatieveiligheid vergroten en wondzorg verbeteren. Benieuwd welke oplossing het beste bij u past?

Download de leaflet voor meer informatie over Enovation Boomerweb.

Download

Klantenquotes

Wat klanten over ons zeggen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Praktijkvoorbeeld

Enovation Boomerweb – In de praktijk

Verian

Zorgorganisatie Vérian is gestart met de Medicatie Controle App van Enovation Boomerweb, met als beoogd doel de medicatieveiligheid in hun werkgebied te borgen. “Digitale toedienregistratie helpt ons samenwerken, verbinden en digitaliseren en dat past heel goed bij onze organisatie.”

Lees meer

Beweging 3.0

Hoe helpt de Wond Zorg App van Enovation Boomerweb wondverpleegkundigen bij hun werk? “Tijdwinst”,vertelt Sonja van den Hazel, wondconsulent bij Beweging 3.0.”Dat betekent de Wond Zorg App voor ons. Als wondconsulenten waren wij veel tijd kwijt aan het bezoeken van cliënten en het verspreiden, ophalen en opbergen van wondzorgdossiers”, vervolgt ze.

Lees meer

Wat het voor u betekent

Boomerweb – de voordelen

Bekijk welke voordelen Boomerweb u oplevert.

Passende oplossingen

De oplossingen zijn en worden in nauwe samenwerking met zorgorganisaties, artsen en apotheken (door)ontwikkeld. Daardoor zijn ze altijd passend bij uw werkprocessen.

Uitgebreide ondersteuning

Door uitgebreide ondersteuning, begeleiding en scholing zorgen we ervoor dat de oplossing waar u voor kiest wordt omarmd binnen uw organisatie.

Maatwerk support oplossingen

Niet iedere zorgorganisatie is hetzelfde en daarom kijken we graag met u naar wat nodig is op het gebied van extra ondersteuning. Daarom bieden wij naast onze support ook maatwerk oplossingen.

Veilig

Om privacy en veiligheid te borgen voldoet Enovation aan de laatste normen van informatiebeveiliging in de zorg (GDPR, ISO 9001, 27001, 27799 en in Nederland: NEN 7510, 7512, 7516 en AVG).

Naadloze integratie

Integratie met alle bronsystemen. Hierdoor sluiten onze oplossingen naadloos aan op uw ICT-landschap.

Aanbevolen

Ook interessant voor u

Ervaar de voordelen van Enovation in combinatie met onze expertises en andere oplossingen.

Enovation UMO

Enovation UMO cx helpt zorgcentrales te transformeren naar een multichannel Service Centrum
die ‘healthcare as a service’ en digitale zorgdiensten aan patiënten, cliënten en burgers levert.

Meer over Enovation UMO cx

Enovation Mail

Stuur veilige e-mails naar partners, zorgverleners en cliënten.

Meer over Enovation Mail

Meer informatie

Neem contact op

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we u kunnen helpen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.